Film i TV

SVADBA, SVADBA! Dalila POKAZALA svoju NOVU ljubav – Ozbiljan frajer, ne ispušta je iz ruku!

Ponovo zaljubljena.

Dalila Dragojević - screenshot

Dalila Dragojević je ostavila iza sebe sve ružne stvari koje su joj se izdešavale sa bivšim momcima u rijalitiju, piše Srbija danas.

Vicešampionka “Zadruge” podijelila je sa svijetom da ima novog dečka, kog po svemu sudeći ne planira da krije, kao dosadašnje. 

Dalila i njen momak Lazar provodili su se na jednoj svadbi, a čini se da su jako zaljubljeni. Par nije skidao osmijeh s lica, sve vrijeme su se snimali pjevajući, a Dalila je samo dijelila njihove zajedničke slike i snimke. 

Očekivano, njenu novu vezu najprije je podržala njena najbolja drugarica iz rijalitija Marijana Zonjić, koja je u komentarima paru udjeljivala komplimente.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh