Film i TV

‘PRAKTIČNA ŽENA’ JE S NJIM U BRAKU I IMAJU DVA SINA: Evo ko je suprug Nataše Pavlović – rijetko se pojavljuje u javnosti

Popularna “Praktična žena” Nataša Pavlović već dugo je u skladnom braku sa producentom čije fotografije nemamo prilike da vidimo tako često.

Nataša Pavlović

Voditeljka Nataša Pavlović postala je jedno od najprepoznatljivijih lica na javnoj sceni, a poznata je širom regiona i kao “Praktična žena”. Nedavno je harizmatična voditeljka preživjela veliki gubitak, kada je preminuo njen bivši suprug, glumac i komičar Marko Živić, od koga se oprostila emotivnom porukom i starim fotografijama.

Ipak, Nataša je već dugo u srećnom braku sa producentom Predragom Pavlovićem, sa kojim ima dva sina. Dok mnogi znaju da je Nataša već dugo zauzeta, malo ko zna kako njen suprug izgleda.

— Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gdje su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao “dobro veče, koleginice”, djelovao mi je prilično ozbiljno. Nismo se nikada prije sreli, naš zajednički prijatelj nas prije toga nije upoznao, a mimoilazili smo se na poslu. Poslije razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan a ne navaletnan, što me je pridobilo u tom periodu. Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj — pričala je svojevremeno Nataša.

Nataša je uvijek isticala da je za skladan brak ključno razumijevanje, a u jednom intervjuu dotakla se i njegove prošlosti.

― Mlad čovjek kada se zaljubi odmah bi i vjenčanje i djecu, jer misli da će to trajati zauvijek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi “poludjeli” ― istakla je ona svojevremeno za Story dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, željela da zna šta je sve tačno preživio prije nje.

― Sve sam ga detaljno ispitala, pa kad sam shvatila da je imao “milion” žena, da je izlazio, putovao i radio sve što mlad čovjek treba da radi, onda sam rekla ― super. Ne da mi nije smetalo što je u njegovom životu bilo toliko žena, već mi je bilo drago, jer sam znala da će znati više da me cijeni. Smatrala sam da je naučio šta hoće i šta neće, kao i ja ― dodala je Nataša, prenosi Glossy.

Predragom Pavlović – Dragan Kadić

Predragom Pavlović -Dragan Kadić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh