Film i TV

Mel Gibson prebolovao koronu, sedam dana bio u bolnici

O glumcu su se brinuli u privatnoj bolnici u Los Anđelesu pa sve dosad ovo nije “procurilo” u javnost

Mel Gibson - BusinessInsider.com

Glumac Mel Gibson (64) je u aprilu proveo sedam dana u bolnici jer je imao koronavirus. Vijest je potvrdio njegov glasnogovornik. O glumcu su se brinuli u privatnoj bolnici u Los Anđelesu pa sve dosad ovo nije “procurilo” u javnost.

Nakon što je ležao u bolnici, Gibson se nekoliko puta ponovno testirao.

– Testovi su više puta pokazali da je negativan – rekao je glasnogovornik. Dosad se Mel potpuno oporavio, prenosi “Avaz“.

Gibson nije jedina slavna osoba koja se zarazila koronavirusom. Prvi za kojeg se saznalo da je zaražen bio je Tom Henks (Hanks, 63) i njegova supruga Rita Vilson (Wilson, 63). Par je otputovao u Australiju zbog pretprodukcije filma o Elvisu Prisliju (Presley), a onda je Henks 12. marta na Instagramu objavio da su se i on i supruga razboljeli.

Nedugo nakon glumac Idris Elba (47) je objavio iste vijesti.

– Dobio sam rezultate testiranja na korona virus i pokazali su se pozitivnima – rekao je Idris tada. Naglasio je kako nije imao nikakve simptome. Francusko-ukrajinska glumica i model Olga Kurilenko (Kurylenko, 40) objavila je kako se i ona zarazila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh