Estrada

Poznata pjevačica raskrinkala Melinu: Svima se hvalila šta radi, htjela sam reći Harisu VIDEO

Razvod Harisa i Meline Džinović izazvao je brojne turbulencije u domaćoj javnosti, a reakcije se već danima ne smiruju.

glavne vesti

Jedna od onih koji su odlučili prokomentarisati ovaj slučaj je i pjevačica Vesna Đogani, koja je otvoreno priznala kako nije bila nikakva tajna da je Melina već dugo varala svog supruga.

“Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od prije iz salona u koji je dolazila. Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku”, rekla je Vesna, te nastavila:

“Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htjela sam sve da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne miješam”, rekla je Vesna, pa dodala da li smatra da su godine bile problem u njihovom odnosu:

“Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrevate zajedno kroz vrijeme”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh