Estrada

Sara Jo se javila iz bolnice: Neka vam ovo bude podsjetnik da idete na redovne preglede

Srbijanska pjevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, javila se pratiteljima na društvenim mrežama iz bolničkog kreveta.

Sara - Instagram

“Subota Vogue, a nedjelja… Valjda mora da postoji neki balans, je l’? Sad je sve uredu, u pitanju je bila rutinska operacija, ali bih voljela da vam ovaj story bude podsjetnik da idete na redovne preglede i slušate svoje tijelo! Ovo drugo sam izgleda naučila tek u svojoj 30. godini”, napisala je.

Također se zahvalila bolničkom osoblju i svojim prijateljima koji su joj poslali cvijeće. Ipak, nije napisala o kojem zdravstvenom problemu je riječ.

“Sve je proteklo lakše nego što sam zamišljala zahvaljujući njihovoj profesionalnosti i posvećenosti”, dodala je.

Ona je ovog vikenda bila na zabavi organizovanoj povodom početka rada Vogue Adria, a pažnju je privukla odjevnom kombinacijom. Nosila je pripijenu haljinu kojom je naglasila dekolte te ukras na glavi. Reakcije su bile pomiješane.

“Pomalo čudan odabir, ali ipak joj lijepo stoji”, “Uvijek prelijepa” “Lila ramonda kolorizovano”, “Šta je ovo?”, neke su od njih. prenosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh