Estrada

Pogledajte kako su Zvezde Granda izbacile pjesmu Selme Bajrami

Takmičarka iz Bosne i Hercegovine, tačnije iz Širokog Brijega Antonija Čerkez sinoć je u emisiji “Zvezde Granda” otpjevala pjesmu Selme Bajrami “Kakvo tijelo Selma ima”.

Taj nastup se mogao vidjeti sinoć kad je emisija i emitirana, ali ne i danas kad je objavljena na YouTubeu.

Taj trenutak pogledajte na 49:00 videa ispod:Podsjećamo, nedavno je bosanskohercegovačkoj pjevačici Selmi Bajrami zabranjen ulazak u Srbiju po naređenju bivšeg direktora BIA, Aleksandra Vulina.

“Ne možete pokazivati simbole ‘Velike Albanije’ i uzimati novac u Srbiji. Kome je ‘Velika Albanija’ ponos, Srbija ne treba da bude tezga. Kao što sam rekao, dok sam služio Srbiji kao direktor BIA izdao sam jedan broj naredbi koje se odnose na sve one koji gaze dostojanstvo Srbije i našeg naroda. Ne znam koje naredbe su ostale na snazi, ali najbolje da izdajnici i oni koji misle da se može nekažnjeno pljuvati po Srbiji to sami provjere”, izjavio je Vulin,piše Vijesti


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh