Estrada

MARIJA ŠERIFOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: “Jedan od najtežih dana u mom životu”

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović hitno je prebačena u bolnicu zbog bolova u trbuhu.

Marija Šerifović - Screenshot - Youtube

Kako pišu srbijanski mediji, za sve je kriva promjena u ishrani.

Marija Šerifović je izjavila: “Ja sam vam bila na ekstremno strogoj dijeti prije početka snimanja spotova. Bila sam 22 dana na dijeti. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru Pola sunca, a onda su naši prijatelji poslali catering i oni imaju strašno dobre uštipke.

Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pjesmu Idi dok te volim. Zaspala sam negdje oko 11, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u abodmenalnom dijelu.

Imala povraćanje i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadrijemala. Tokom noći sam se budila i bila sam blijeda kao krpa.”

Dodala je i kako se osjećala kada je došla u bolnicu.

“Donijeli su mi infuziju, klometol… Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživjeti”, rekla je Marija Šerifović. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh