Estrada

BILI ZAJEDNO U “KLINCIMA” A DANAS HARAJU ESTRADOM: Džejla i Menil oduševili kod Amidžića

express.ba

U jednoj od najgledanijih emisija u regionu, u emisiji „Amidži šou“ gostovali su primadona bh. i regionalne zabavne i pop muzičke scene, prelijepa Bosanka Džejla Ramović i jedan od najtalentovanijih i najpopularnijih pjevača mlađe generacije narodne muzike Makedonac Menil Velioski. I jedno i drugo bili su takmičari Grand produkcije.

Džejla u Zvezdama Granda u kojima je i pobjedila, a Menil u „Nekim novim klincima““. A, svojevremeno su i jedno i drugo bili finalisti u takmičenju „Neki novi klinci“. Danas su Džejla i Menil dokazani i priznati estradni radnici, pjevači čija se imena u svijetu estrade pominju sa velikim respektom.

Džejla i Menil su i u ovoj emisiji dokazali da su dostojanstveni, kulturni, te da se karijera može graditi i bez tračeva, ogovaranja, skandala. Kada su zapjevali, gosti u studiju su još jednom ostali zatečeni njihovom kvalitetom, a mnogobrojni gledaoci pored malih ekrana nisu se mogli nagledati takve ljepote i lijepe pjesme.

Menil će u subotu 14. oktobra gostovati u popularnom „Flinsch klubu“ u Frankfurtu, a pored njega tu večer gost će biti i Neda Ukraden, a Džejlu Ramović također u narednom periodu očekuje druženje sa publikom u pomenutom popuplarnom klubu u Frankfurtu. Džejla Ramović je u aprilu ove godine već jednom gostovala i oduševila mnogobrojnu publiku, tako da se njen ponovni susret sa frankfurtskom publikom očekuje sa nestrpljenjem.

Na snimanju pomenute emisije uz Menila i Džejlu bio je menadžer Sabit Saša Dervišević, piše Express.ba.

Bato Šišić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh