Estrada

Karleuša najavila veliku turneju

Jelena Karleuša gostovala je u Jutru na Prvoj televiziji, gdje je govorila o novim albumima i novim projektima.

Ona se na početku gostovanja zahvalila timu od čak 260 ljudi, koliko njih je radilo na spektakularnoj promociji novih albuma koncertom u Beogradu na vodi.

“Ovo bi u svetu platili nekoliko miliona, a kod nas košta daleko manje i hvala svima koji su radili na tome”, istakla je ona.

“Da bi se nešto ovakvo izvelo moraš da se spremaš čitav život, za ovo moraš da budeš rođen i svom radu moraš da budeš posvećen godinama, decenijama. ‘Alpha’ i ‘Omega’ su se radili dve godine. Treba biti multimedijalna ličnost, bavila sam se raznim temama – od muzičkih do političkih. Da bi neko bio zvezda koja traje, mora biti višestran, multi talentovan… Ne mora svako da voli neku zvezdu, ali ravnodušnih ne sme da bude”, rekla je Jelena.

“Ova promocija je samo uvod za ono što nas čeka, a to je velika turneja i za Ušće sledeće godine, kao kruni svega ovoga”, – ponosno je rekla, dodavši da se prvi put u istoriji desilo da nekoliko regionalnih zemalja na svojim kanalima prenosilo koncert iz Beograda. prenose nezavisne


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh