Estrada

Kim Kardashian zabrinula fanove novim fotografijama s ljetovanja

Kim Kardashian izazvala je zabrinutost među obožavateljima nakon objave novih fotografija u bikiniju sa svog nedavnog odmora.

Kim Kardashian - Tportal.hr

Ona je posljednjih godina značajno smršavila, a mnogi njeni pratioci vjeruju da je otišla predaleko.

Reality zvijezda je u nedjelju navečer na svom Instagram profilu objavila snimak sa svog nedavnog putovanja u Turks & Caicos. Na fotografiji ona pozira dok je na plaži na ležaljci na suncu.

Kim je pokazala svoju vitku figuru i preplanulost u oskudnom crnom bikiniju dok se opuštala na ružičastom peškiru. Ona je fotografisala samo svoje tijelo te fokus stavila na obline i mali struk.

Na drugim fotografijama pokazala je zadivljujuću plavu vodu karipskog ostrva. Posljednji snimak uključivao je samo njena koljena s prekrasnom tropskom pozadinom.

Međutim, fanovi nisu bili toliko zadovoljni snimcima te su mnogi naveli da je zvijezda postala premršava.

“Šta joj je sa bokom?”,”Kako je došla do ove veličine?”, “Dakle, imam koščat gornji dio stomaka i grudnog koša koji se lako vide i ono što vidimo ovdje na Kim nije normalno”.”Otišla je predaleko”, neki su od komentara njenih fanova. prenosi KLix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh