Estrada

Popularni bh. pjevač završio u bolnici i doživio srčani udar

Slika iz bolničkog kreveta popularnog pjevača narodne muzike i miljenika mase ljudi Asima Bajrića zabrinula je njegove fanove, ali i njegove mnogobrojne kolege.

Asim Bajrić - titox

Više puta pozivali smo Asima kako na njegov austrijski broj isto tako i na njegov bh. broj telefona, ali nije nam se javio, a što je i razumljivo, prenosi Express. Kontaktirali smo njegovog menadžera Hilmu Peljtu koji nam je rekao:

– Asim se trenutno nalazi u bolnici u Tuzli, zbog srčanog udara kojeg je dobio. Naime, noć prije trnula mu je desna ruka, ali nije se mnogo brinuo, mislio je proći će i da je to najvjerovatnije zbog umora, stalnih putovanja, nespavanja. Ali, u jednom momentu postalo mu je jako loše i odmah je otišao u tuzlansku bolnicu.

Na svu sreću dežurni ljekar je bio njegov dugogodišnji poznanik, koji je odmah uradio sve pretrage. Konstatovan je srčani udar, a koji je mogao imati strahovite posljedice da se nije na vrijeme reagovalo. Naime bila mu je začepljena glavna krvna aorta, a kako su kasnije utvrdili zbog prevelike masnoće u krvi. Odmah mu je ugrađen stent, pa je dragom Bogu hvala sada sve dobro.

O Asimu brinu njegovi najbliži, fanovi mogu da odahnu, a mi Asimu želimo brzo ozdravljenje, brzi izlazak iz bolnice i još dosta novih pjesama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh