Estrada

PINK ZVANIČNO POTVRDIO NJEGOV ULAZAK?! Maji neće biti dobro kad ga bude UGLEDALA

Sada je i zvanično?

Produkcija je odlučila da napravi neočekivani potez i zavrti priču u potpuno drugačijem smeru. Spekulacijama je došao kraj, prema pisanju Pinkovog portala, budući da su zvanično potvrdili ulazak Marka Janjuševića Janjuša.

Odmah se nameće pitanje, kako će njegove bivše devojke reagovati, kada ga budu ugledale na vratima Bele kuće.

Košarkaš iz Prijepolja postao je poznat javnosti i po turbulentnoj ljubavnoj romansi sa Majom Marinković, pa svi s nestrpljenjem iščekuju da vide kako će izgledati njihov odnos u šestoj sezoni s obzirom na aktuelnu situaciju u rijalitiju. Svakako ne treba zanemariti i njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić, kojoj je nedavno uputio i javnu podršku.

Jedno je sigurno, a to je da nakon Janjuševog ulaska u rijaliti više ništa neće biti isto, a koliko će to uticati na već haotičan Majin odnos sa Filipom Carem, ostaje da vidimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh