Estrada

OSVANUO SNIMAK NAKON NAJLUĐE NOĆI: Dalila DIVLJA, ne mogu da je obuzdaju – pristigla njena MAJKA u pomoć!

Bivša rijaliti učesnica i novopečena voditeljka, Dalila Dragojević aktivno postavlja videe na svom YouTube kanalu i na taj način obavještava fanove o dešavanjima iz njenog privatnog života.

Dalila Dragojević - srbija danas

Dalila je sada objavila i snimak gdje se jasno vidi kako je proslavila Novu godinu, što je, vjerovatno, mnoge zanimalo.

U prvim kadrovima, ona je pokazala da je stan u haosu, ali i bivšu zadrugarku Marijanu Zonjić i ostalo društvo, koje je spavalo.

Međutim, ona im nije dala mira i počela je da pravi haos po stanu. Budila ih je i tjerala da ustanu i napuste svoje krevete.

Detaljnije pogledajte u videu.

Svi su je molili da prestane i da ih ostavi da spavaju, što ona nije učinila.

U jednom trenutku, pojavila se i Dalilina majka, Emina Mujić, koja joj je pomogla da obuče haljinu.

Nakon ovoga, ona je prenosila i atmosferu sa dočeka. Flaše alkoholnih pića su bile na stolu, a jasno se vidjelo da se cijelo društvo ludo zabavlja, piše Srbija danas.

Nakon ovoga, Dalila je usnimila i jutro poslije provoda, kada su svi odmarali i uživali u njenom domu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh