Estrada

Kćerke Jelene Karleuše u njenoj odjeći: “Sada su već u maminim HALJINAMA I CIPELAMA”

Na nastup Jelene u hotelu, gdje je bilo krcato i tražila se karta više, Atina i Nika su odlučile da dođu u maminoj odjeći, što je pjevačica i istakla u izjavi za medije

Na novogodišnjem nastupu Jelene Karleuše u jednom beogradskom hotelu bile su i njene kćerke Atina i Nika Tošić. One su i prošle godine mamu gledale iz publike, iako je Jelena isticala da su još male da idu na njene nastupe, ipak moglo bi se reći da Jelena popustila i odlučila ih povesti.

Na nastup Jelene u hotelu, gdje je bilo krcato i tražila se karta više, Atina i Nika su odlučile da dođu u maminoj odjeći, što je pjevačica i istakla u izjavi za medije.

Atina je izabrala bijelu haljinu, koju smo već vidjeli na Jeleni i tu u Dubaiu, a toaletu je dizajnirala Sofija Milošević, dok je mlađa Nika obukla crnu haljinu koju je Jelena također nosila u jednom gostovanju na televiziji.

– Atina i Nika su tu, bile su one i prošle godine, sada su već u maminim haljinama i cipelama, to mogu da vam kažem, to su već velike djevojke, jako sam ponosna zbog toga – rekla je Karleuša prije nego što je izašla pred publiku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh