Estrada

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO NIKAD JAČI UDARAC ALEKS NIKOLIĆ! Objavio snimak bivše djevojke i Filipa Cara, udario na njen MORAL!

Dejan Dragojević javno je ostavio Aleksandru Nikolić, a ona i Filip Car su sve bliži, a pao je i poljubac.

Dejan - novi

Kada je informacija iz spoljnog svijeta da je Dejan ostavio Aleksandru ona je brže bolje pohitala u naručje Filipa Cara, sa kojim se u izolaciji poljubila u usta.

Povodom cijele situacije Dragojević je na društvenoj mreži Tik Tok objavio video snimak zbog koga je dobio pregršt podrške.

Na snimku je situacija sa imanja u Šimanovcima na kojoj u izolaciji Aleksandra ljubi Filipa Cara, to sve ne bi bilo ništa neobično da snimak ne prati glas Mine Vrbaški kada je u jednoj od sezona Zadruge priznala javno da je ku*va.

Dejan je ovim potezom navodno svjesno aludirao na svoju bivšu djevojku Aleksandru i pokazao da je bjesan i razočaran. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh