Estrada

NASTAĆE HAOS! Maju i Cara UHVATILA KAMERA! Bilal će poludeti kad SAZNA: Ovde se TAJNO VIĐAJU?

Kad produkcija pokaže Bilalu ovaj snimak…

Filip Car je pre nekoliko dana vanrednim ubacivanjem postao aktuelni učesnik šeste sezone Zadruge.

Iako je odmah ušao u prisan odnos sa Milicom Veselinović, ipak je glavna tema njegov odnos sa Majom Marinković sa kojom je bio u burnoj vezi prethodne godine. Međutim i najmanji kontakt Maje i Cara smeta jako njenom dečku Bilalu Brajloviću.

Tokom emisija došlo je do sukoba Maje i Cara kada je Bilal skakao i govorio da je Car čeka ispred radionice, što je Car negirao.

Međutim, kako i Filipu i Maji stvari stoje u radionici, oni se neretko tamo nalaze, doduše ne progovaraju ništa iako su sami u prostoriji gde se presvlače.

Zorica Marković je podsetimo, juče u emisiji “Gledanje snimaka” tvrdila da Maja i dalje voli Filipa, što je jako smetalo Bilalu koji je očigledno baš zaljubljen u Marinkovićevu te joj ne da da “mrdne” bez njega.

Danas je došlo do situacije da su se Filip i Maja našli zajedno u radionici:

Osećala se nelagodnost u samom vazduhu, a onda je zadrugar odlučio da prvi napusti radionicu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh