Estrada

MILJANA KULIĆ OPET TRUDNA! Obavila TAJNI razgovor sa OCEM DJETETA – Plaši se kako će majka Marija REAGOVATI!

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su se pomirili nakon žestoke svađe.

Miljana i Bebica

Par je odlučio da pomirenje ozvaniči intimnim odnosom, nakon čega su otišli u pušionicu i pravili plan kako da kažu Mariji Kulić da su ponovo imali nezaštićen odnos, zbog kojeg može da joj se dogodi da ostane u drugom stanju.

Ti ćeš da kažeš da smo imali šta smo imali i da se izvadio k*ndom i da pitaš da li smijm da popijem pilulu za dan poslije – govorila je Miljana.

– Što radiš to? – pitao je Bebica.

– Ne znam, izađe to iz mene. Šta ćemo sad? Omaklo ti se… Kaži da smo stavili i da je skliznulo – rekla je ona. prenosi novi


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh