Estrada

MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA SVE – ZOLI OTKRILA NEPOZNATE DETALJE OPERACIJE: Palo pomirenje u izolaciji

Miljana Kulić i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola su razgovarali o njenim teškim mometima postoperativnog liječenja i komplikacijama nakon hirurškog zahvata smanjivanje želuca.

Zola je priznao svojoj bivšoj djevojci Miljani Kulić kako se osjećao prilikom tih momenata kada je saznao da je životno ugrožena. Rijaliti zvijezda bivšem dečku rekla je da ima osjećaj da će se nešto loše desiti.

– Šta ti se dešavalo, kako je teklo sve to oko operacije? – upitao je Zola.

– Otišla sam u Tursku, operisala se, poslije toga mi je pukla slijezina – rekla je Miljana.

– Je l si se plašila? – upitao je Zola.

– Ne, imala sam loš predosjećaj – rekao je Miljana.

– Kad si izašla, dolaziš, kući. Imala si emisiju, tada nisi došla zbog toga? – upitao je Zola.

– Da, osjetila sam mnogo jak bol – kazala je Miljana.

– Je l bio jak bol, je l’ si plakala? – upitao je Zola.

– Da, nisam otišla ni na Željkov rođendan, onda su mi otklonili slijezinu, stvortila mi se tromboza, jedva sam preživjela – odgovorila je Miljana.

– Znao sam da ćeš preživjeti, molio sam se Bogu za tebe, majke mi. Ja sam htio da dođem u posetu kod tebe, bez obzira na to jer smo bili u lošim odnosima, ali eto, nisam. Nisam znao da li smiješ da koristiš telefon – rekao je Zola.

– Ali si me na kraju nazvao – rekla je Miljana.

– A reci mi, je l’ si tamo potpisivala dobrovoljno da ideš na operaciju i da sve snosiš na svoju odgovrnost – rekao je Zola.

– Da – rekla je Miljana.

-Treći dan su me pustili iz bolnice u Turskoj – rekla je Miljana.

-Je l ti se tražila hrana tada? – upitao je Zola.

-Ne – rekla je Miljana.

– Pa jeste, jer ne mogu da jedem slatko i da se prejedam – kazala je Miljana.

– Ma sve to ima svoje. Razmišljaj pozitivno. Kad se sjetim, ušao sam u ‘Zadrugu 2’, ti si bila najzgodnija tada – rekao je Zola. prneosi “Novi“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh