Svaštara

Osobe rođene u ova dva horoskopska znaka imaju najveći ego

Jeste li ikad upoznali nekoga ko je uvijek bio u pravu, čak i kad nije? Pa, možda ste upoznali tipičnog pripadnika nekog od horoskopskih znakova koji su poznati po svom ogromnom egu.

Pixabay.com/StockSnap

Lav

Lavovi su znak koji voli biti u centru pažnje, a to se često manifestira kao veliki, maestralni ego. Oni su samouvjereni, hrabri i uvijek spremni preuzeti vodeću ulogu. Kad se Lav pojavi u prostoriji, svi to znaju jer oni su jednostavno rođeni za pozornicu.

Vodenjak

Ovi vizionari također imaju poprilično razvijen ego. Vodenjaci su poznati po svojoj originalnosti i nekonvencionalnosti, ali isto tako imaju tendenciju smatrati se boljima od ostalih. Njihov ego nije uvijek očit na prvi pogled jer ga često zamaskiraju svojom šarmantnom ekscentričnošću, ali povremeno izlazi na vidjelo, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh