Svaštara

SEDMICA SA NAJVIŠE DOGAĐAJA U LJUBAVI! Škorpijama je magična, Vodolije u sukobu zbog ljubomore, a vi?

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja 2024. godine je pun iznenadnih događaja!

Horoskop - Shutterstock

OVAN

Ovo je zlatna nedelja za vas. Poslije dvije godine, Mars se vraća u vaš znak kojim vlada. Osjećaćete se uzbuđeno i spremno da živite život punim plućima. Vaše srce će biti u plamenu i, ako ste u vezi, odnos između vas i vašeg partnera biće izuzetno strastven. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete upoznati nekog posebnog, ko ima sve kvalitete o kojima ste sanjali.

BIK

Venera, vaš vladar, posjećuje vaš znak, donoseći mnogo radosti u ljubavi. Spremite se za mnogo strasti. Uživaćete u nedelji punoj akcije, zajedno sa voljenom osobom. Preporučljivo je da budete opušteni, posebno u sredu i četvrtak, kada Venera i Pluton prave kvadrat koji bi mogao da vas učini osetljivijima. Ako se ne ponašate impulsivno, primijetićete da su mnoge vaše misli neosnovane. Prihvatite samo prijatna osjećanja i nećete se pokajati. Ako ste slobodni, uživaćete u velikoj pažnji potencijalnih partnera, privlačni ste i osjećate to. Postoji velika šansa da započnete lijepu vezu.

BLIZANCI

Nedjelja počinje smanjenjem nivoa energije. Sva motivacija koja vas je pokretala u poslednje vrijeme nestaje. Na sreću, vaši najmiliji su uz vas i pomažu vam da se opustite. Dobre vijesti stižu ako ste u ljubavnoj vezi, posebno krajem nedjelje. Ako ste slobodni, to će biti malo teže jer ste neodlučni u kom pravcu želite da krene vaš ljubavni život. Budite strpljivi jer ćete uskoro imati neke važne trenutke.

RAK

Spremite se za mnogo susreta sa ljudima različitih profila, kako iz kruga prijatelja, tako i iz okruženja na poslu. Bićete na događajima koji vas stavljaju u centar pažnje i to će vam se dopadati. Uživajte u dobroj energiji koja vam dolazi. Ako ste slobodni, sredinom nedjelje ćete zaroniti u nemirne vode, zbog susreta Venere i Plutona. Možda ćete doživjeti situacije koje vas zamaraju i teraju da odustanete od potencijalne veze.

LAV

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja 2024. godine kaže da je ovo nedjelja u kojoj učestvujete u događajima koji vam donose mnogo sreće. Određeni sastanci će rezultirati budućim planovima. Sada je moguće da organizujete odmor. Ako ste u vezi, bićete maženi i cijenjeni. Ako ste sami, obavezno izlazite ove nedjelje i povežite se sa energijom onih oko vas, jer ćete možda uploviti u vezu!

DJEVICA

Ovo nije vaš najsrećniji period. Nedelja počinje osjećanjem konfuzije i možda ćete imati nesporazume u vezi. I u odnosima na poslu, ali i u prijateljstvima ili ljubavi, biće poteškoća u izražavanju želja. Postupci vašeg partnera biće kontradiktorni i nejasni. Budite strpljivi jer će i ovaj period proći. Preporučljivo je da ne donosite velike odluke za vrijeme praznika. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu, ali izgleda da još uijvek nije vijreme da budete zajedno. Ne forsirajte stvari.

VAGA

Venera je vaš vladar i, kada stigne u znak Bika, koji voli pažnju, daje vam ogromnu prednost. Ne morate da se trudite da biste bili u centru pažnje. Dobijaćete poklone i iznenađenja. Dobre vijesti dolaze od vašeg partnera. Pred vama je odlična nedjelja koja vam donosi mnogo zadovoljstva. Ako niste u vezi, pripremite se da je započnete, jer će horoskop dovesti osobu po vašem ukusu i to onda kada se najmanje nadate.

ŠKORPIJA

Kakva magična nedelja! Venera stiže u sektor odnosa na vašoj natalnoj karti za sljedeći mjesec. Ako već imate nekog posebnog u svom životu, ovaj tranzit označava period stabilnosti i senzualnosti. Povezujete se na dubokom nivou sa svojim partnerom. Uprkos tome, sreda bi mogla da stavi vašu vezu na test, jer susret Venere i Plutona izvlači na vidjelo sjenke iz vaše prošlosti ili skrivene pritužbe. Uz pomoć otvorene komunikacije, lako možete da savladate izazov, a strast se vraća. Ako ste sami, Venera vas podržava i upoznaćete ljubav. Imate poseban šarm.

STRIJELAC

Položaj planeta je veoma povoljan za vaš znak. Dozvolite sebi ove nedelje da delujete odlučno u pravcu o kome ste dugo sanjali. Imaćete hrabrosti da uradite sve one stvari koje niste smeli da počnete. Podržavaju vas zvezde, posebno u oblasti odnosa i komunikacije. Možete da pregovarate i razgovarate. U ljubavi dobijate samo dobre stvari. Ako niste zauzeti, izađite na sastanke. Svi će želeti da provode vreme u vašem društvu i uživaćete u komplimentima.

JARAC

Venera je u sektoru kreativnosti od 29. aprila, što vas čini izuzetno inovativnim u svim aspektima vašeg života. Što se tiče odnosa, vi ste komunikativni i pronalazite rješenja za svaki problem. Imate lijepe trenutke sa voljenom osobom. Ako ste sami, doći će do neočekivanog susreta zbog kojeg ćete na ljubav gledati drugim očima. Pripremite se za veliku promjenu u svom životu.

VODOLIJA

Imate teške aspekte zbog kojih ćete se osjećati kao da nosite kamen na duši. Vjerovatno vam je potrebna pauza da razmislite, pa se pobrinite da radite stvari koje vas usrećuju. Bilo da je to veče za film ili dan u banji, pronađite nekoliko trenutaka za sebe. Budite oprezni 1. maja, kada susret Venere i Plutona donosi sukobe između vas i partnera zbog ljubomore. Ako niste u vezi, nije dobra nedjelja za upoznavanje novih ljudi. Zapravo, na neko vreme ćete odustati od druženja, jer vreme treba da provedete vreme sami.

RIBE

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja 2024. godine počinje osjećanjem konfuzije. Možda će vam trebati jasna slika o vezi u kojoj ste. Može da se radi o prijateljstvu u kome je nastupila distanca, ali i o vašoj ljubavnoj vezi u kojoj su se osjećanja ohladila. Budite strpljivi i nemojte žuriti sa zaključcima, jer ćete narednih dana, naročito tokom vikenda, dobiti odgovore na svoja pitanja. Ako ste sami, ove nedjelje upoznaćete mogućeg partnera, koji ispunjava vaše kriterijume, piše alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh