Estrada

ANA NIKOLIĆ SUTRA ULAZI U ZADRUGU 5, A EVO KAKO SE ONA STVARNO PREZIVA: Ovaj detalj je svima promakao! IZNENAĐENJE

Mada nam se čini da o Ani Nikolić znamo mnogo toga, ovaj detalj je mnogima promakao…

Pjevačica Ana Nikolić već dvije decenije važi za jednu od najpopularnijih zvijezda domaće javne scene. Ipak, iako se o njenom životu mnogo toga zna, posljednjih godina ona preferira da pojedine detalje zadrži za sebe, i to otkako je postala mama djevojčice Tare.

A sinoć je odijeknula vijest da ulazi u Zadrugu 5, i to 31. decembra.

Ana uživa u majčinstvu i odrastanju svoje mezimice, čiji tata je jedan od najpoznatijih domaćih repera, Stefan Đurić Rasta. Ana i Rasta imali su burnu vezu, brak koji je krunisan ćerkom, ali iako je dijelovalo da su savršen par, njihova ljubav nije uspjela da opstane.

Oni, svakako, jedno o drugom u javnosti uvijek govore na najljepši način i uz sve poštovanje, kako to dolikuje roditeljima jedne djevojčice, a Ana ne krije da je Rasta bio i ostao njena najveća ljubav. Ipak, vjerovatno niste znali da ona i dalje nosi njegovo prezime!

Gostujući u emisiji “Ekskluzivno”, pjevačica je otkrila da će Rastino prezime nositi dok im kćerka ne odraste.

— Još uvijek sam zvanično Đurić i ostaću sve dok Tara ne poraste — rekla je Ana u emisiji “EKSKLUZIVno”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh