Estrada

Milica Gutović: Moj otac je imao još jednu kćerku

Imam mlađu sestru Nevenu, koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama, poručila je kćerka Milana Gutovića

Milica Gutovii ć -Avaz

Glumac Milan Lane Gutović sahranjen je danas u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu, gdje su sahranjeni i njegovi roditelji. Glumac je svoj privatan život držao daleko od očiju javnosti. On nije reagovao ni kada bi sporadično bile napisane netačne informacije o njemu, tako da je u medijima ostalo zapisano da je sa dvije žene popularni Šojič imao troje djece, umesto četvoro.

Istina je ipak, da je Gutović iza sebe ostavio četvoro djece: Milicu, Nevenu, Spasoja i Janka. Tu informaciju je njegova najstarija kćerka Milica, balerina i glumica, podelila na Facebooku kada joj je zasmetalo što se njena sestra ne spominje javno pored braće i sestara.

– Danima se provlači greška kroz vijesti i voljela bih da je ispravimo. Moj otac je imao četvoro dece. Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama- poručila je Milica Gutović. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh