Estrada

TARA I ŠA SASLUŠANI U POLICIJI NAKON TEŠKOG UDESA – PAR ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Evo šta su rekli

Policija je obavila razgovor sa Tarom Simov i Nenadom Aleksicem Ša na okolnosti saobraćajne nezgode.

Tara i Sha - Screenshot

Njih dvoje su bili u policiji u svojstvu građana. Aleksić je izjavio da je on vozio automobil i izazvao nezgodu. Isto je potvrdila i Tara. U bližoj i daljoj okoline mjesta gdje se dogodila saobraćajna nezgoda nema kamere koje su eventualno snimile događaj.

Tara je u izjavi navela da je snimak koji se pojavio na društvenoj mreži “Tik tok” nastao prije nepune dvije godine u Sjevernoj Makedoniji.

Protiv Aleksića, u skladu sa Zakonom, biće podnijet odgovarajući zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog učinjenog saobraćajnog prekršaja.

Naime, juče je kao bomba u medijima odjekunla vijest da je bivša zadrugarka Tara Simov u srijedu veče, demolirala automobil svog dečka Nenada Aleksića Ša. Na snimku koji su objavili mediji, jasno se čuje i vidi da je Simova u pripitom stanju, a auto demoliran, piše “Pink.rs“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh