Estrada

BRENA OBAVILA SLIKU SA SESTROM, SVI GLEDAJU JEDAN DETALJ: Ona napucana usred bijela dana, EVO ŠTA JE OBUKLA NJENA SESTRA – ŽENA IZ NARODA!

Pjevačica Lepa Brena nikada nije voljela da priča o svom privatnom životu, pa se malo zna da ona ima starijeg brata i sestru.

Lepa Brena - screenshot

I dok je brat Faruk eksponiran javno do sada, pa i učestvovao u emisiji “Nikad nije kasno”, sestra Faketa se nije pojavljivala nigdje, do sada.

Brena je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa sestrom i njenim suprugom Zoranom.

Inače, mnogi su komentarisali kako Brena i njena starija sestra nevjerovatno liče. Njih dvije imaju gotovo identičan osmijeh, međutim, kada je rjieč o stilu oblačenja, može se reći, da se tu jako razliku.

Pjevačica je izuzetno bliska i vezana za svoju sestru, a kada joj obaveze dozvole, odlazi u Kanadu kako bi bila sa njom i njenom porodicom, piše “Srbija danas“.

Lepa Brena

Lepa Brena


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh