Moda i ljepota

Ovi efektni modni dodaci uspješno će podići baš svaki stajling

Modni dodaci najjednostavniji su način da i najobičniji stajling transformirate u pun modni pogodak

Djevojka - Infpult.info

Modni dodaci najjednostavniji su način da i najobičniji stajling transformirate u pun modni pogodak, a nekoliko komada trenutno se prometnulo u vruće trendove.

Moć dodataka neupitna je jer će efektan nakit svakodnevnu kombinaciju hlača i majice učiniti otmjenom, a pogođene cipele i torbica imaju moć i posve ležernu haljinu pretvoriti u glamurozan modni odabir za najsvečanije prigode.

Na brojnim revijama održanim ovog proljeća nekoliko trendova u modnim dodacima došlo je do izražaja, a na raspolaganju je pregršt opcija od kojih ćete lako odabrati nešto prilagođeno svom stilu.
Ogromne torbe

Iako je svijet mode proteklih sezona uživao u kreiranju mikro torbi, u 2023. godini vrijedi pravilo ”što veće, to bolje”. Tote torbe glomaznih dimenzija vidjeli smo u mnogobrojnim verzijama na revijama brendova poput ”Chloe”, ”Bottega Venete” i ”Bally”.

Ako ste u potrazi za statement komadom koji je ujedno toliko praktičan da u njemu možete nositi laptop, predimenzionirane torbe mogle bi biti prava stvar za vas.
Balerinke

Nije tajna to da su balerinke među najpoželjnijim komadima ove godine, a na modnim revijama vidjeli smo kako upravo uz njih svaki stajling možemo vješto preobraziti u modni odabir koji odiše chic elegancijom.

Miu Miu definitivno je najzaslužniji za promociju ovog trenda jer su upravo njihove satenske balerinke među prvima postale hit na društvenim mrežama.

Do kraja 2023. godine može očekivati nastavak opsjednutosti njihovim mnogobrojnim formama, materijalima i intrigantnim dizajnima, kao što je ”Chanelova” kombinacija krem pletiva s crnim špicom od brušene kože.
Nešto srebreno

Metalni komadi od početka godine prometnuli su se u najtraženije pa ne čudi to što je jedan od najomiljenijih dodataka postalo ”nešto srebreno”. Bilo da birate glomazne naušnice, elegantne ogrlice ili srebrene torbice, budite sigurni da nećete pogriješiti, a oni najsmjeliji čitav će stajling vješto kombinirati sa srebrenim dodacima.
Efektni šeširi

Ako ste imalo sumnjali, možemo potvrditi da su se šeširi vratili na velika vrata. Revije brendova ”Eudon Choi” i ”Paul & Joe” pokazale su da intrigantne siluete šešira mogu biti izvrstan statement komad, a teško je odoljeti i efektnim oblicima košare, kakve su predstavili ”Etro”, ”Carolina Herrera” i ”Alberta Ferretti”.
Detalji s ružama

Kada u svega nekoliko sekundi želite svoj outfit transformirati u nešto moderno i usklađeno s najnovijim trendovima, sve što vam je potrebno jest ženstveni detalj ruže!

Gumice za kosu, torbice, kopče i sandale s ovim dodatkom izgledaju potpuno neodoljivo te vam garantiraju uspješnu modnu kombinaciju.
Dugačke rukavice

Kada se nađete u nedoumici oko kreiranja glamuroznog outfita, jedan dodatak odagnat će vam sve brige – dugačke rukavice!

Tzv. rukavice za operu sofisticiran su dodatak koji se nosi na haljine bez naramenica, a možete ih birati u usklađenoj boji ili nositi transparentne bijele ili crne modele od tila koje ćete lako kombinirati uz baš svaku haljinu. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh