Noviteti

Stiže novi Mini

Mini Aceman za nekoliko će mjeseci prvi put biti predstavljen javnosti. Opremljen isključivo električnim pogonom, model proširuje MINI ponudu novim vozilom.

MINI

S agilnom dinamikom vožnje i proporcijama tipičnim za marku, ovaj crossover model kombinira značajke dva najuspješnija modela MINI, MINI Cooper i MINI Countryman, kako bi stvorio potpuno novi koncept vozila.

S dužinom od 4.075 mm, širinom od 1.754 mm i visinom od 1.495 mm, MINI Aceman zauzima mjesto između MINI Coopera i MINI Countrymana. Treći samostalni model u novoj potpuno električnoj obitelji MINI opremljen je s četiri vrata i velikim vratima gepeka.

Njegova unutrašnjost može primiti pet putnika.

Novi MINI Aceman biće dostupan samo u potpuno električnoj izvedbi, s baterijom kapaciteta 54.2 kWh. Dizajn novorazvijenog modela u skladu je s temeljnim načelom marke: obilje unutarnjeg prostora uz što manje vanjske dimenzije, agilne vozne karakteristike i učinkovitost. Iza toga stoji funkcionalni dvovolumenski dizajn s kratkim prevjesima.

To stvara maksimalan prostor za pet putnika i prtljagu na minimalnoj površini. Na putu do serijske proizvodnje novi se model trenutno mora dokazati pod ekstremno visokim temperaturama na pješčanim pustinjskim putevima, piše Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh