Noviteti

Mitsubishi najavio novo koncept vozilo

Mitsubishi je za sljedeći mesec najavio premijeru novog koncept vozila, koje će prvi vidjeti posjetioci sajma Japan Mobility Show 2023.

Pexels | Mitsubishi

Japanski brend je za sada objavio samo jedan tizer ovog elektrifikovanog vozila koje izgleda kao koncept minivena. Slika pokazuje samo prednji dio vozila, nagovještavajući velikodušan klirens, LED svjetla u obliku slova T, kao i osvijetljeni Mitsubishi amblem.

Neke informnacije kažu da će to biti vozilo sa šest sjedišta, sa dovoljno tovarnog prostora za njihov prtljag i opremu za planinarenje ili kampovanje.

Mitsubishi ne otkriva više detalja, ali se nada da će vas ovo avanturističko vozilo natjerati da “poželite da isprobate nove stvari”. Postojaće neka vrsta elektrifikovanog pogonskog sklopa koji će nuditi tehnologiju upravljanja na sva četiri točka, sa ciljem bezbjedne i udobne vožnje “po svakom vremenu i na bilo kojoj površini”.

U svakom slučaju, novo vozilo bi trebalo da ponudi solidne terenske sposobnosti, kao i prostranu i udobnu unutrašnjost.

Japan Mobility Show 2023 će se održati u Tokiju od 28. oktobra do 5. novembra, a moto proizvođača za ovogodišnju izložbu je “Probudi avanturistički duh u sebi”, piše Autoblog.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh