Svaštara

Ovi horoskopski znakovi su najveće kukavice

Kukavica je netko tko ima tendenciju skrivati svoju pravu osobnost kako bi se uklopio.

Izbezumljenost - Twitter

To znači da se pretvara da je hrabar i da se ničeg ne boji, dok je u stvarnosti suprotno. Kukavice mrze sukobe i učinit će gotovo sve da ga izbjegnu ili manipuliraju drugima jer nemaju hrabrosti učiniti neke stvari sami.

Nezreli su i ne nose se dobro s odgovornošću. Skloni su panici i u strahu od svega. No, stvar koje se kukavica najviše boji je iskrenost. Lako lažu drugim ljudima i sebi govore da su ono što nisu kako bi se osjećali superiornima u odnosu na ostale. Ako je vjerovati astrologiji, horoskopski znak utječe na to hoće li neka osoba biti kukavica ili ne, a u ovim se znakovima navodno rađa najveći broj njih.

Rak

Rak, poznat po svom zaštitnom oklopu, često se povuče kada situacija postane napeta. Rakovi izbjegavaju bilo kakav oblik sukoba do te mjere da ih se percipira kao pretjerano oprezne ili prestrašene. Njihov snažan instinkt da se zaštite ponekad ih navodi na to da radije bježe nego da se suoče s problemima.

Vaga

Vage traže ravnotežu i harmoniju. Poznate su po tome što izbjegavaju sukobe i sve će učiniti da održe mir. Ova želja za ravnotežom ponekad se može doimati kao kukavičluk, ali njihova predanost poštenju i pravdi je ono što doista vodi njihove postupke. Mudro biraju svoje bitke, shvaćajući da nisu svi sukobi vrijedni nemira.

Ribe

Ribe su često izgubljene u svom svijetu snova i radije plivaju daleko od surove stvarnosti nego da se suoče s njom. Ovaj znak je empatičan i suosjećajan, što ih čini osjetljivima i plašljivima, a to često rezultira izbjegavanjem rizičnih situacija. Međutim, njihov prividni kukavičluk zapravo je duboko ukorijenjena mudrost za očuvanje mira i emocionalnog blagostanja.

Djevica

Djevice često previše razmišljaju o situacijama i traže način da izbjegnu potencijalne zamke. Njihova pedantna priroda ponekad može spriječiti njihovu sposobnost preuzimanja rizika, pa se često doimaju pretjerano opreznima. Međutim, djevice posjeduju oštar intelekt i duboku sposobnost izrade strategije, koristeći svoju ‘opreznost’ kao alat za uspješno snalaženje u životnim slagalicama, piše zagrebinfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh