Svijet

HOROR TOKOM VOĐENJA LJUBAVI! U zanosu UBIO djevojku, poslije toga se OBJESIO, policija izdala HITNO saopštenje

Nakon što je Džordžija Bruk ubijena, vlasti su rekle da je njen dječko izvršio samoubistvo

Policija - Pixabay

Britanski sudski lekar je ove nedelje rekao da je Džordžija Bruk, 26-godišnja plesna učiteljica koju je navodno na smrt ugušio njen dečko, preminula od “nepromišljene se.sualne igre koja je pošla naopako”, prenosi Daily Beast.

Britanske vlasti su rekle da je dečko Bruk, 31-godišnji Luka Kanon, izvršio samoubistvo vešanjem neposredno nakon što je saznao da je njegova ljubavnica preminula u lokalnoj bolnici pošto nije uspela da se oporavi od srčanog zastoja.

Sudski ljekar, Martin Fleming, dodao je u sredseu da su droge možda igrale ulogu u tragediji, jer su tragovi GHB-a i kokaina pronađeni u tijelima oboje nakon incidenta u februaru 2022. godine, prenio je Yorkshire Live.

Kanon je navodno pozvao vlasti kada je Bruk doživjela srčani zastoj i nju je hitna pomoć prevezla u bolnice.

Nakon njene smrti, Yorkshire Live je izvjestio da su policajci otvorili istragu protiv Kanona, ali su ga pronašli mrtvog prije nego što je istraga mogla ozbiljno početi.

SMS poruke između para navodno su pokazale da davljenje tokom se.sa bilo saglasno.

Fleming je sudu rekao da je Džordžija “nezakonito ubijena”, sugerišući da bi Kanon verovatno bio suočen s krivičnim optužbama da je živ.

Fleming je rekao da su se.sualne prakse para bile “opasne i nepromišljene”, i zbog upotrebe droge i pretjerane sile koju je Kanon koristio da uguši svoju partnerku, prenosi Yorkshire Live.

Iako je kritikovao postupke para, Fleming je navodno dodao da nema dokaza koji sugerišu da je Kanon namjeravao da naudi svojoj partnerki.

BBC je dodao da je detektiv lokalne policije rekao u sudnici da se Kanon “izuzetno kajao i bio van sebe” dok je bio u bolnici, kao i da je viđen na snimcima nadzornih kamera kako “plače, hoda uokolo i generalno je u uznemirenom stanju”.

Nakon što je saznao sudbinu Brukove, policija je navela da je Kanon pokušao da kontaktira njenu majku, ali da nije uspio. Zatim je otišao u šumu i izvršio samoubistvo, preneo je BBC, a stranac je pronašao njegovo tijelo sljedećeg jutra u Zapadnom Jorkširu.

Ljudi bliski Brukovoj su rekli za Yorkshire Live da je život bez nje užasan, ali da su prihvatili nalaze vlasti koje su smatrale da je njeno ubistvo vjerovatno bio nesrećni slučaj.

Roditelji Kanona su govorili u sudnici, rekavši da je njihov sin radio kao model, statista i lični trener. Njegova majka ga je opisala kao “divnog čojveka”.

Fleming je rekao da se nada da će smrt Brukove poslužiti kao upozorenje parovima da ono što rade u spavaćoj sobi može imati fatalne posledice.

-Ovaj tip se.sualnog čina je opasan i nepromišljen i sve češće dovodi do fatalnih posljedica – rekao je on.

Izvor:Srbija Danas/Telegraf


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh