Svaštara

Vrijeme je za suočavanje sa strahovima, stiže pun Mjesec u Škorpionu

24. travnja 2024. godine u 1:49 dočekat ćemo pun Mjesec u znaku Škorpiona.

Škorpija u horoskopu - Savremenazena.de

Ovaj astrološki fenomen poznat je po svojoj sposobnosti da izvuče duboke, često skrivene, emocije i potakne snažne unutarnje promjene. Pun Mjesec u Škorpionu donosi energiju transformacije i obnove, utječući na svaki horoskopski znak na jedinstven način. Evo kako će se ovaj pun Mjesec odraziti na svaki znak zodijaka.

Ovan

Za Ovnove, ovaj pun Mjesec osvijetlit će teme moći i kontrole, potičući vas da razmotrite svoje odnose s autoritetom. Možda ćete se osjećati izazvani da preispitate svoje lidere i možda čak preuzmete veću kontrolu u vlastitom životu.

Bik

Bikovi će ovaj pun Mjesec osjetiti u svojoj financijskoj zoni. To je vrijeme za rješavanje dugova ili ponovno procjenjivanje vaših investicija. Emocije vezane uz materijalnu sigurnost bit će pojačane, potičući vas na mudrije financijsko planiranje.

Blizanci

Za Blizance ovaj pun Mjesec fokusira se na međuljudske odnose. Odnosi s bliskim partnerima, bilo poslovnim ili osobnim, mogu postati intenzivniji. Ovo je prilika za iscjeljenje ili produbljivanje vaših bliskih veza.

Rak

Rakovi će osjetiti ovaj pun Mjesec u svojoj zoni zdravlja i svakodnevnih rituala. Možda ćete se osjećati potaknutima da napravite promjene u svojim svakodnevnim navikama ili da se pozabavite emocionalnim zdravljem.

Lav

Za Lavove, pun Mjesec u Škorpionu donosi kreativnu i romantičnu energiju. Vaša strast za kreativnim projektima ili romantičnim interesima bit će na vrhuncu. To je idealno vrijeme za izražavanje sebe na autentičan i strastven način.

Djevica

Djevice će ovaj pun Mjesec osjetiti u domu i obitelji. Emocionalne teme vezane uz dom mogu postati centralne, s mogućnošću rješavanja dugotrajnih obiteljskih pitanja ili unapređenja vašeg životnog prostora.

Vaga

Za Vage, ovaj pun Mjesec osvjetljava komunikaciju. To može značiti duboke razgovore koji mogu dovesti do značajnih otkrića ili promjena u načinu na koji se izražavate i povezujete s drugima.

Škorpion

Za Škorpione ovaj je pun Mjesec posebno moćan jer osvjetljava vaš pristup samopouzdanju i osobnim resursima. To je vrijeme za transformaciju vašeg samopouzdanja i možda čak redefiniranje onoga što vam je najvažnije.

Strijelac

Za Strijelce, pun Mjesec u Škorpionu donosi fokus na osobnu filozofiju i putovanja. Možete osjetiti potrebu za emocionalnim ili fizičkim putovanjem koje će transformirati vaš pogled na svijet.

Jarac

Jarci će ovaj pun Mjesec osjetiti u svojoj zoni tajni i podsvijesti. To je vrijeme za suočavanje s unutarnjim strahovima i možda otkrivanje skrivenih aspekata vaše osobnosti.

Vodenjak

Za Vodenjake ovaj pun Mjesec utječe na društvene krugove i prijateljstva. Možete se suočiti s izazovima unutar vaše društvene grupe koji zahtijevaju emocionalnu hrabrost i iskrenost.

Ribe

Pun mjesec u Škorpionu za Ribe znači promjene u karijeri ili javnom statusu. Emocije povezane s vašim profesionalnim putem mogu postati intenzivne, potičući vas na promjene koje odražavaju vaše prave strasti, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh