Svaštara

KAMERA SVE SNIMILA: ELEKTRIČNA CIGARETA EKSPLODIRALA PORED BEBE

Kamera postavljena zbog sigurnosti u jednom dnevnom boravku snimila je zastrašujući trenutak kada je električna cigareta eksplodirala samo nekoliko metara od djeteta koje je sjedilo u visokoj stolici.

cigareta eksplodirala - Hayat

Snimka, objavljena na TikTok-u prikazuje bebu okrenutu prema pultu gdje se punila električna cigareta.

Majka Samantha Humphrey je kasnije rekla da je otišla po jelo za svoju bebu kada je čula glasan zvuk i vidjela vatru kako se širi iz njene e-cigarete tek dva metra od njenog djeteta, koje nije bilo povrijeđeno, ali se jako prestrašilo.

Video je snimljen u kući u Oregonu prošle godine, ali je tek sada objavljen na internetu. Na snimci se vidi dječak kako hoda kroz sobu dok njegova mlađa sestra mirno sjedi u svojoj visokoj stolici koja se nalazi u kuhinji.

Zatim se čuje jak prasak koji je prestrašio malo dijete, a s mjesta gdje se punila cigareta su počele frcati iskre i uskoro se rasplamsala vatra koja je zahvatila dio pulta.

Šta se događa? – čuje se Samanthin glas.

Čim je primijetila što se događa, brzo je dotrčala do djevojčice i odmaknula je od plamena. prenosi Hayat

@dontkillmepleez Careful woth your disposable vapes kids. Everyone is fine. Vapes banned now! #housefire #explosion #lithium #lithiumbattery #trauma #vape #quit #holyshiiiiiiiiiit #fireextinguisher ♬ Cumbia Buena – Grupo La Cumbia


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh