Svaštara

POČINJE GODINA ZMAJA: Profesionalni astrolog otkriva šta vas čeka i kakve promjene slijede

Kineski horoskop je tradicionalni kalendar koji se koristi na temelju kineskog lunarnog kalendara, te tako Kineska Nova godina ne počinje uvek u isto vreme kao što je to slučaj kod nas.

drveni zmaj - novi

Kineska astrologija se sastoji od 12 znakova životinja koji se ponavljaju u ciklusima od po 12 godina, a svaka godina je povezana sa jednom od životinja. Takođe tu se pridružuju i drugi elementi kod svakog znaka kao što su vatra, zemlja, metal, voda, drvo kao i Yin i Yang energije.

Kineski horoskop pruža uvid u osobine i kompatibilnosti među znakovima i potencijalne izazove i prilike u budućnosti.

2024. godina je godina Zmaja koju Kinezi smatraju da je povezana sa hrabrošću, ambicijom i uspehom. Osobe rođene u godini Zmaja smatraju se posebno srećnim i talentovanim. Velika je tendencija da budu vođe i ostvaruju velike uspehe. Kinezi ovu godinu smatraju izuzetno bitnom jer donosi sreću i uspeh.

Ipak, ova godina takođe može biti obeležena dinamičnim promenama i izazovima i kao rezultat doneti velike mogućnosti za osobni i profesionalni napredak.

Ove osobe su takođe jako kreativne, nezavisne i strastvene u onome što rade.

Zaključak je da je ovo svakako jedna odlična i dobra godina kojoj Kinezi posvećuju posebnu pažnju, kako ističe profesionalni astrolog, edukator i mentor dobrih vibracija Nelly Iv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh