Svaštara

3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NAPREDAK NA POSLU TOKOM 2024. GODINE: Konačno će pronaći sreću

Zahvaljujući velikodušnosti ekspanzivnog Jupitera, 3 horoskopska znaka imat će najviše sreće u karijeri 2024. godine!

Novac - Shutterstock

BIK

Čeka vas fenomenalan travanj i jednako vedar svibanj! Pripremite se za veliku sreću koja može donijeti kapital u vaš život – Jupiter u vašoj karti odgovoran je za nasljedstvo, ali i investicije. Ako imate vlastiti posao, tada vam se može javiti investitor ili ćete se sami ozbiljno financijski angažirati i ostvariti ozbiljnu zaradu. Za one koji se bave financijama – možete se nadati ozbiljnoj povišici. Ovakvi astro događaji događaju se izuzetno rijetko, pa slobodno možemo reći da u travnju i svibnju 2024. trebate riskirati. Isplatit će se!

BLIZANCI

U lipnju 2024. Jupiter ulazi u vaš znak – ovo je fenomenalna sreća, koju je čak i teško predvidjeti. Sličan aspekt je postojao i 2012. godine, pa ako ste tada imali sreće, sada bi se situacija mogla ponoviti, ali većih razmjera. U lipnju 2024. bit će trigonski aspekt između Jupitera i velikog financijskog planeta Plutona, što može donijeti financijski uspjeh i slavu. Oba planeta su društvena, pa često podižu znakove u koje ulaze. U vašoj karijeri Jupiter je odgovoran za partnere, klijente i pravne poslove, a Pluton vlada vašim poslom, kao i sektorom istomišljenika i grupa.

DJEVICA

Od 1. do 3. lipnja očekujte čuda – Jupiter ulazi u vaš sektor karijere, odakle ulazi u aspekt trigona s Plutonom u vašem sektoru posla.
Očekuje vas unapređenje, najvjerojatnije povećanje plaće – Venera, koja vlada vašom kućom novca, bit će u konjunkciji s Jupiterom od 28. svibnja do 18. lipnja 2024. Što se vaše profesije tiče, ako se razvijate u području visoke tehnologije, izdavaštva, medicine, prehrane, čeka vas uspjeh. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh