Svaštara

Pristaju na sve: Horoskopski znakovi koji ne znaju reći “ne”

Granice su vrlo važne kada su u pitanju bilo kakvi odnosi, a ponekad su ključne za mentalno blagostanje.

Žena - Unsplash

Međutim, neki ljudi boje se sukoba, stoga su spremni pristati na sve. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima ne znaju reći “ne”.

Vodenjak

Vodenjaci su poput humanitarnih superjunaka, spremni pružiti ruku svakome u potrebi. Njihova altruistička priroda čini ih sklonima osjećaju da bi uvijek trebali pomoći. Stoga često pristaju na sve, od volontiranja za svaku akciju do pomaganja prijateljima u potrebi.

“Ne” za Vodenjake nije opcija, jer njihova misija je svijet učiniti boljim mjestom, a to počinje s malim, ali ustrajnim “da”.

Ribe

Ribe su poput čarobnjaka koji žele ispuniti svaku želju. Njihova empatija i suosjećanje čine ih sklonima preuzimanju previše odgovornosti jer ne mogu podnijeti pomisao da bi nekome mogli reći “ne”. Ribe su spremne žrtvovati vlastite potrebe kako bi udovoljile drugima.

Blizanci

Blizanci su spremni pristati na sve samo da ostanu u igri. Njihova radoznala priroda čini ih sklonima eksperimentiranju i istraživanju novih stvari, pa čak i kad bi trebali reći “ne”, Blizanci će se naći kako potvrđuju svoje sudjelovanje u svakom projektu, događaju ili avanturi koja im se ponudi.

Vaga

Vage su kao simboli ravnoteže, ali kad je u pitanju riječ “ne”, ta ravnoteža može biti malo narušena. Njihova želja za mirnim odnosima i izbjegavanjem konflikata često ih tjera da pristanu na stvari koje možda ne žele. Vage vole biti voljene i prihvaćene, pa će radije reći “da” nego riskirati da se neko vrijeme ne osjećaju voljeno, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh