Svaštara

PET ZNAKOVA NA IVICI RASKIDA – Ko će uspjeti da prebrodi krizu, a kome se smiješi nova osoba

Par - Ilustracija / Kurir.rs

Ovo je godina kada se mnogi parovi razdvajaju i to nije iznenađujuće jer su znaci ispunili svoje karmičke zadatke. U maju nas očekuje nekoliko astroloških događaja koji nagoveštavaju kraj važnih karmičkih ciklusa. Svaki završetak može da bude početak nečeg lijepog, te astrolozi ističu da ukoliko prebrodite krizu, očekuju vas pozitivne promjene, piše Alo.

RAK

Predstavnici ovog horoskopskog znaka će sve više biti uronjeni u svoje misli, dok će stvarnost „blijediti“ u pozadini. Planeta transformacije počeće svoje kretanje u osmoj kući, koja je povezana sa „zabranjenim“ temama, dubokim emocionalnim i intimnim vezama. Partner bi prema Raku trebalo da se odnosi sa razumijevanjem, jer će ovaj znak doživljavati ozbiljne unutrašnje promjene. Nespremnost partnera da obezbijedi privatnost koja je potrebna Raku može da dovede do neprijatnijih posljedica. Ako ste i sami predstavnik ovog vodenog znaka Zodijaka, razmislite o načinima da održite komunikaciju sa svojim partnerom, čak i ako ste u vezi na daljinu.

DJEVICA

Vrijedna Djevica, koja se u posljednje vrijeme potpuno posvećuje poslu, konačno će biti spremna za ozbiljnu vezu! Energija punog Mjeseca u Strijelcu će uticati na dom i porodični sektor. Device će iznova pogledati odnose, tačnije, kakav je njihov pristup njima, principe i ideale. Zbog toga je moguć raskid sa trenutnim partnerom. Ako Djevica ne vidi ispoljavanje ozbiljnih namjera svog partnera, ona će ga ostaviti bez oklijevanja, jer je došlo vrijeme da se stvori nešto dugoročno.

LAV

Da li su ozbiljni u vezi? Kakav značaj pridaju ljubavi u svom životu? Ovo su pitanja na koja će Lavovi morati da odgovore sa početkom Plutonovog retrogradnog kretanja. Trenutni odnosi možda prolaze kroz „oluju na otvorenom moru. Tako će biti zbog brojnih testova koje horoskop šalje. Prelaskom njihove vladajuće planete Sunca u Blizance, javiće se želja da izaberu lakši put. Ako ste rođeni u ovom znaku, ne upuštajte se u nove odnose olako. Donesite promišljenu odluku, jer od toga zavisi karma sa kojom ćete se kasnije susresti.

ŠKORPIJA

Ako nisu dugo provodili vrijeme sa porodicom, u maju 2024. je ključno da odvoje vrijeme za njih. Retrogradni Pluton će uticati na njihovu četvrtu kuću porodice. Moći će da se oslobode okova tužnih događaja iz detinjstva koji obično muče mnoge Škorpije. Ako ste rođeni u ovom znaku horoskopa, vrijeme je da sagledate sebe iz ugla odrasle osobe koja preuzima odgovornost za svoj život! Vaš trenutni partner možda ne dijeli vaše najviše ciljeve i može čak da bude „energetski vampir“. Zbog toga lako može doći do prekida emotivnog odnosa.

BLIZANCI

Krajem maja, Blizanci bi mogli da prekinu dugogodišnju vezu. Pun Mjesec u Strijelcu 23. maja 2024. će proći kroz njihov partnerski sektor. Možda će se osjećati kao da je iskra nestala u trenutnoj vezi i poželjeti da naprave neku vrstu avanture. A 26. maja je moguć susret sa istom osobom. Ako ste rođeni u ovom znaku, čak i ako planirate da raskinete sa partnerom, ne zaboravite na iskrene razgovore. Možda niste jedini koji osjeća „težinu“ u vezi, prenosi Mondo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh