Svaštara

Veliki horoskop za vladavinu Jarca: Blizancima finansijski prosperitet, Vodolija mijenja okruženje…

Veliki horoskop za Vladavinu Jarca počinje 22. decembra i traje do 20. januara 2024. godine

Ljubav - Cosmopolitan.rs

Vladavina Jarca počinje 22. decembra. To je vreme kad stvarno možemo preuzeti kontrolu i marširati napred u smeru koji sami odaberemo.

Jarac je 10. znak Zodijaka i poznat je po marljivoj, praktičnoj i zemljanoj energiji. Jedan je od kardinalnih znakova, što znači da nosi energiju vođstva i jedna je od najproduktivnijih i najnaprednijih tačaka u godini.

Bik
Vladavina Jarca vam donosi novu percepciju razmišljanja. Bićete istraživački nastrojeni prema svemu, dosta ćete preispitivati svoja razmišljanja kao i tuđa. Imaćete nesuglasice sa članovima porodice, potrudite se da to rešite.

Blizanci
Vladavina Jarca vam donosi dosta preispitivanja i potrebe za samoćom. Očekuje vas dobar finansijski period. Smeši vam se nova ljubavna romansa.

Rak
Vladavina Jarca doneće vam promene na ljubavnom i prijateljskom planu. Potrebno je da razmislite koga zaista i zbog čega želite u svom životu. Čuvajte se toksične i negativne energije.

Lav
Moraćete da odaberete svoje prioritete. Imate dosta obaveza, tako da je potrebno da napravite dobru organizaciju. Bićete osetljivi i emotivni u narednom periodu. Pokušajte da sebi obezbedite miran prostor u kom ćete moći da razmišljate. Očekuju vas dobre poslovne ponude.

Devica
Iskoristite energiju da ostvarite sve što želite. Poradite na porodičnim odnosima. Očekujte dosta pažnje i ljubavi od strane vašeg partnera.

Vaga
Vladavina Jarca doneće vam inspiraciju kuda da se uputite kada se budete našli pred prelomnim odlukama i trenucima. Bitno je da se tada okružite ljudima koji vas vole i podržavaju. Energija će biti na vašoj strani.

Škorpija
Vladavina Jarca doneće vam bujicu ideja i vatrene energije, koju morate da iskoristite. Bitno je da slušate svoju intuiciju, koja će biti naglašena u predstojećem periodu. Ako vam se ukaže prilika za neki kreativan projekat, obavezno ga prihvatite.

Strelac
U ovom periodu razmišljaćete kuda da krenete. U kom smeru će ići vaša karijera i ljubavni život. Usresredite se na poslovne poduhvate koji će vam se ukazati. Povedite računa o finansijama.

Jarac
Očekuje vas predivna energija puna ljubavi i pažnje. Ako budete slušali svoju intuiciju, možete ostvariti dosta uspeha na svim poljima.

Vodolija
Da biste bili srećni moraćete da promenite okruženje. Bićete motivisani da napravite nove promene i da otkrijete sebe u drugačijem svetlu.

Ribe
Vladavina Jarca uticaće da se posvetite svojim snovima i željama. Dobićete dosta samopouzdanja koje će vam pomoći da sprovedete važne odluke u delo. Razmislite o planeru, kako biste bolje organizovali svoje vreme.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh