Svaštara

Astrolozi kažu da ova 3 znaka horoskopa najgore čuvaju tajnu: PAZITE SE AKO SE NJIMA POVJERAVATE

Ponekad nije jednostavno procijeniti kome trebamo da vjerujemo. Od nove simpatije pa do tužnih priča, definitivno nam je u životu potreban neko ko sve to može da sluša, i to bez osuđivanja. Ali ne može svatko biti dobar čuvar tajni.

Šutnja - Zadovoljna.hr

Astrolozi misle da ova tri horoskopska znaka ne mogu lako da sačuvaju tajnu koju im povjerite.

1. Ribe

Ovo su inteligentni ljudi. Oni znaju kada i kako mogu obaviti svoj posao. I iako stvaraju dobra prijateljstva, nije uvijek dobro vjerovati Ribama. Kada dođe vrijeme, neće im smetati da nekome otkriju vašu tajnu.

Većinu vremena Ribe su opsednute sobom, a ako bude potrebno, neće imati ništa protiv da izaberu sebe umjesto nekog drugog, prenosi “Krstarica“.

2. Strijelac

To su ljudi koji vole zabavu i entuzijazam. Njihovo zadovoljstvo i zabava im većinu vremena ostaje prioritet.

Ako se s vama dobro zabavljaju, sve je u redu, ali ako i kada se stvari pokvare između vas, ne biste trebali očekivati ​​da će zadržati vaše povjerenje. Njihova deviza je: ‘Ako činite dobro, dobro će vam se i vratiti’. prenosi novi

3. Lav

Lavovi su opušteni i veseli ljudi. Dobri su prijatelji i njih je dobro imati uz sebe.

Oni sigurno neće slomiti nečije povjerenje sve dok tu ne dođe u pitanje cijena njihovog dostojanstva i/ili dostojanstva njihove porodice. Zato je bolje da imate to na umu i da pazite što govorite Lavu, piše Pinkvilla.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh