Svaštara

Ljekar otkrio koliko treba da traje prosječan intimni odnos: Moglo bi razočarati mnoge

Fisč u knjizi piše da su muškarci glavni “krivci” za kratke seksualne odnose

U istraživanju navodi da 43 posto parova u prosjeku ne vode ljubav duže od dva minuta. Dalje, 23 posto njih ima intimne odnose od tri do sedam minuta, 15 posto od sedam do 15 minuta, a samo 12 posto parova navelo je da seks traje od 15 minuta do nekoliko sati.

Fisč u knjizi piše da su muškarci glavni “krivci” za kratke seksualne odnose zbog preuranjene ejakulacije. Više od 90 posto žena ne može da doživi orgazam u roku od dva minuta zbog čega često ostaju uskraćene za zadovoljstvo,piše Avaz

– Postoje velike varijacije između parova pa tako neki zaista vode ljubav i do sat vremena, ali mnogo je više onih čije su ‘strastvene seanse’ kratke – napisao je Fisč.

Osim toga, u knjizi naveo je da parovi u projeku vode ljubav dva puta nedeljno. Muškarcima koji ne mogu da odlože orgazam poslije dva minuta niti da ga dožive poslije 40 minuta savjetovao je da se obrate ljekaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh