Svaštara

OVE STVARI GOSTI NAJČEŠĆE KRADU PO KAFIĆIMA: Konobarica otkrila šta je najviše nervira- JEDNO posebno vole da odnesu kući

Gostiju ima raznih, hiljade različitih ljudi na dnevnom nivou prođe kroz kafić ili restoran i za sve njih je potrebno strpljenje, čak i onda kada konobaru nije dan.

Upravo zbog toga je kao jedan od najstresnijih poslova na svijetu proglašen posao konobara.

U prilog tome, konobarica iz jednog kafića objasnija je šta ne podnosi, a sve zbog krađe jedne stvari – čaše. Ona redovno na društvenim mrežama dijeli savjete i kako kaže, “svakodnevne borbe u ugostiteljstvu”. Ovoga puta nije ostala ravnodušna na kradljivce čaša. Obično se to dešava sa pijanim gostima koji se zanesu. Kako kaže, takvi gosti ne bi ukrali TV ili cjenovnik, ali zato čaše obožavaju. Nakon toga su se oglasili mnogi, a dobra većina se slaže da u tome nema ničeg lošeg.

3308392-shutterstock-167462906-ff

– Izvinite, ali sa cijenom koja mi se naplaćuje za piće… ako je ono u njoj hladno, ide sa mnom – napisao je jedan.

– Nakon što sam svoju mjesečnu platu potrošio na noćni izlazak, vjerujem da je fer-plej uzeti čašu ili dvije – dodao je drugi, dok je treći rekao da je novu kuću ispunio samo kafanskim čašama.

– Pabovi ih dobijaju besplatno! I ne postoji politika povrata kada kupim kriglu, pretpostavljam da su uključene u cijenu – dodaje je još jedna mušterija za kraj, nakon čega se oglasio i vlasnik jednog paba koji je tvrdio suprotno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh