Svaštara

EVO ŠTA SE NAJVIŠE ISPLATI: FRIZER OBJASNIO KOJA FRIZURA JE NAJLAKŠA ZA ODRŽAVANJE

Odlazak u frizerski salon vas možda ponekad i opušta, ali mnogo žena strijepi više nego kad ide kod frizera nego kad krene kod zubara.

Frizura - Cosmopolitan.rs

Kako će tačno frizura da izgleda, da li će odgovarati onom što ste zamislili i ništa manje važno – koliko će da košta, to su pitanja koja muče dame.

Ako želite da trošite što manje vremena i novca na frizuru, dobro je da znate kakvo farbanje iziskuje najmanje održavanja. prenosi hayat

Svi tretmani koji ne mijenjaju prirodan izgled korijena i krajeva odgovaraju ovakvom zahtjevu. Ako se odlučite za radikalne pramenove, izrastak će dobiti izgled trake u drugoj boji. Međutim, ako ne dirate korijen kose, linija neće biti nimalo vidljiva – objašnjava Lorena Valdez, koloristkinja iz Čikaga.

Prema njenim riječima, najviše se isplati balejaž, budući da se tako nježno posvjetljuje kosa naniže, baš onako kako bi na nju djelovali i sunčevi zraci.

Dobro rješenje su i vrlo sitni svjetliji pramenovi – objašnjava i poznati frizer Brian O`Connor.

Oni mogu se lako izblendaju čak i kad se pojavi izrastak, pod uslovom da se dobro odabere boja kojom nastavljate farbanje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh