Svaštara

Škorpija, Djevica i Jarac imaju najjaču psihu i mogu da savladaju sve životne oluje

Sve nas život stavlja prije mnogobrojne izazove i iskušenja. To su situacije u kojima je očekivano da nas obuzmu negativne emocije, ali i situacije u kojima moramo da pokažemo mentalnu snagu i prisebnost.

Djevojka - Infpult.info

Kako ćemo reagovati kada se životne prepreke ispreče ispred nas zavisi od kućnog vaspitanja, sredine u kojoj živimo, ali horoskopskog znaka u kojem smo rođeni.

Astrolozi ističu da svaki horoskopski znak ima određene karakteristike i osobine, a sa jakom psihom izdvajaju 3 znaka Zodijaka:

Škorpija

Škorpija je na ovoj listi na prvom mestu. Znak Zodijaka, koji je pod kontrolom Plutona, Škoprija je uvijek spremna za krize, još od djetinjstva. Uprkos preprekama, Škorpije zbog snažnog karaktera lako se izvlače iz svake nevolje.

Na unutrašnjem planu im, naravno, nije lako, jer su Škorpije veliki ljubitelji skrivanja emocija u sebi. Ali s druge strane, spolja nikada nećete reći da su nečim zaokupljeni ili ozbiljno zabrinuti zbog nečega, jer su, kao što smo već rekli, „tvrdi orasi“.

Djevica

Na drugom mjestu upornih i snažnih horoskopskih znakova je jDevica. One su najracionalniji znak Zodijaka, pa ih stoga ne odlikuju prevelika sentimentalnost. Čak i kada dođe do teških izazova, Djevica će se uvijek truditi da pronađe logično rješenje i da analizira situacju.

Oni svemu što se dešava pristupaju sa hladnim razumom, pa ih je teško razbjesniti, a rijetko pokazuju emocije. Naravno, zahvaljujući tome, Djevice lako uspijevaju da dostojanstveno izađu iz krize i sigurno ih sitnice neće poremetiti.

Jarac

Još jedan zemljani znak koji se ne odlikuje pretjeranom osjetljivošću. Poput Škorpije, Jarčevi dosta drže do sebe, skrivajući svoja osjećanja od drugih ljudi. Njima je strano da bilo šta uzimaju k srcu, jer ih pokreće, prije svega, razum.

Naravno, jaki izazovi su takođe teški sa Jarčevima. Ali, za razliku od drugih znakova Zodijaka, oni znaju kako da izgledaju dostojanstveno i takođe dostojno da se izvuku iz bilo kakvih nevolja – uzdignute glave i ponosno, piše Sensa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh