Svaštara

DOMAĆICE SE KUNU U OVAJ TRIK, KUPATILO ĆE BLISTATI: Ovakvom smjesom očistite fugne do detalja

Ostavite ovu mješavinu da djeluje 20 minuta dok radi naporan posao.

Kupatilo - Blogspot.com

Uvijek su nam dobrodošli trikovi za čišćenje koji olakšavaju i ubrzavaju ovaj mukotrpan proces bez kraja.

Sada je jedna dama koja s pravom nosi nadimak „kraljica čišćenja“ otkrila kako odmah da posvijetlite zamrljanu fugnu u kupatilu pomoću „uradi sam“ rješenja.

Šantel Mila, poznata kao Mama Mila, inače majka dvoje djece iz Melburna koristila je tri artikla da napravi „sredstvo za čišćenje koje menja igru“ jer pojednostavljuje vaš život i čišćenje, prenosi 24sedam.rs.

Kako je pokazala u svom videu, dovoljno je da jednostavno pomiješate sljedeće sastojke:

  • 1 šolju sode bikarbone
  • 1/3 šolje vodonik peroksida
  • 1 kašiku tečnosti za pranje sudova
  • nekoliko kapi ulja karanfilića (opciono, izostavite ako imate kućne ljubimce)

Ostavite ovu mješavinu da djeluje 20 minuta dok radi naporan posao i „jede“ nečistoće ne bi li izbijelila i posvijetlela čak i najzaprljanije fugne, piše Espreso.

@mama_mila_ #ad The easy DIY to brighten even the toughest of grout stains ???? @bunningsau #bunningsinspo #cleaninghacks #hometips ♬ original sound – Chantel Mila


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh