Svaštara

3 horoskopska znaka nikako ne mogu da budu lideri, ne vole da budu u centru pažnje

Ovi horoskopski znakovi se obično ne smatraju previše dominantnima…

Djevojka - Shutterstock

U astrologiji se veruje da određeni horoskopski znakovi imaju tendenciju da budu uspješniji u nekim područjima. Na primjer, Ovan se često smatra ambicioznim i upornim, Lav ima tendenciju da bude samouvjeren i autoritativan, a Strijelac je poznat po svojoj vizionarskoj prirodi.

Ali neki horoskopski znakovi po svojoj prirodi mogu biti manje skloni preuzimanju vodeće uloge, a više skloni saradnji s drugima.

Ovi horoskopski znakovi se obično ne smatraju previše dominantnima:

Ribe
Ribe su obično nježne i saosjećajne osobe koje više vole raditi u grupama nego da budu u središtu pažnje. Često se osjećaju ugodnije kada rade u pozadini, bez ikakve potrebe da dominiraju.

Vaga
Vage su sklone održavanju mira i ravnoteže u bilo kojoj situaciji, a to ih često čini spremnim na kompromise i saradnju s drugima. Osim toga, Vage su po prirodi diplomate koje traže rješenja koja će zadovoljiti sve strane.

Rak
Rakovi su emotivni i saosjećajni, a to ih često čini osjetljivim na potrebe drugih. Mogu biti vrlo sposobni u saradnji s drugima, ali obično neće preuzeti vođstvo osim ako to nije nužno, prenosi Index.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh