Svaštara

ZA VALENTINOVO POSJETIO ŽENU, ŠTETA SAMO ŠTO JE BILA TUĐA: BJEŽAO NAG KROZ PROZOR

Čini se da je jedan Peruanac neki dan na Valentinovo stigao obići i tuđu ženu, ali i da ga je pri iskazivanju ljubavničkog umijeća omeo njen suprug.

muškarac -hayat

Prenosi tako tamošnja televizijska mreža ATV, pa dodaje da je nesretnik riskirao život dok je bezglavo jurio niz aveniju Aviacion u Limi usred bijela dana. Prethodno su građani snimili “Valentina” kako gol od pasa bježi kroz prozor jednog tamošnjeg hostela, ali svejedno nisu uspjeli odgonetnuti sa čijom je to suprugom bio. prenosi hayat

Naime, progonitelja iza njegovih leđa nije bilo, ali je nesretnik i uprkos tome nastavljao panično bježati, rušiti se po asfaltu i zatim iznova hvatati šprint, prenosi Net.hr.

Upozoravamo da je objavljena i necenzurisana verzija.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh