Svaštara

Rerna će se sama očistiti dok vi spavate: Evo kako da najlakše uklonite svu masnoću bez ribanja

Nanesite ovu smjesu na zidove rerne i ostavite da djeluje preko noći.

Rerna - StvarUkusa.rs

Postoji mnogo zanimljivih i vrlo jednostavnih trikova koji vam mogu pomoći da se riješite tvrdokornih masnoća bez preteških hemikalija, a jedna korisnica TikToka predstavila je svoj metod, koji podrazumijeva da se rerna ne riba, i oduševila svoje pratioce, piše Glossy.

Sastojci:

  • pola šoljice sode bikarbone
  • jedna kašika deterdženta za pranje sudova
  • malo vode

Napomena: Za još bolji efekat, dodajte kašiku limunovog soka ili sirćeta.

Kako se koristi?

Nanesite ovu smjesu na zidove rerne i ostavite da djeluje preko noći. Sutradan samo uzmite krpu i brišite pećnicu sve dok ne uklonite mješavinu u potpunosti, a zatim je prebrišite krpom natopljenom sirćetom.

Evo kako to izgleda:

@mama_mila_ Oven cleaning made easy ✨ follow for more home tips and tricks ✨ #cleaningtiktok #cleaninghacks #homehacks #homerefresh #cleaningtips ♬ I’m So Pretty – REYANNA MARIA


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh