Film i TV

Velika RADOST u porodici Kulić u Nišu – Miljana još uvijek ne zna, ali Marija podijelila najlepše vijesti o djetetu

Najpoznatija baka u rijalitiju se oglasila povodom lijepog sina svoje kćerke.

Marija Kulić - Screenshot

Miljana Kulić je ponosna na svog sina Željka iako nema prilike da boravi prečesto sa njim jer ima veliku rijaliti karijeru. Dok se ona bori u “Eliti” sa svojim i tuđim problemima, o malom Željku brine njena majka Marija Kulić koja svaki svoj minut provodi sa svojim unukom, piše Srbija danas.

Prošle godine prilikom ulaska malog Željka u “Zadrugu 6”, gledaoci su bili oduševljeni koliko je najpoznatija rijaliti beba lijepo vaspitana i pametna. Mnogi su tu zaslugu pripisali upravo Mariji. Željko je velika sreća za cijelu porodicu Kulić.

S vremena na vrijeme, Marija obraduje fanove te prikaže na svom instagramu kako Željko napreduje. Tako je bilo i danas kada je objavila snimmke kako se njen unuk igra.

Snimak je naišao na veliko interesovanja i mnogi su Mariji istakli koliko su srećni jer Miljanin sin toliko napreduje.

Kulićeva je ponosna baka te je morala da podeli jednu od poruku, koja se indirektno tiče toga da Miljana ne treba ni zbog čega da se nervira u “Eliti” jer ima tako apmetnog i lijepog sina koji je čeka napolju.

Miksi, najlepšeg sina imaš. Niko ti ne može ništa. Mogu samo da joj pljuju pod prozor –


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh