Svaštara

Tipovi žena od kojih muškarci najčešće bježe: Tračare na prvom mjestu

Kakve žene muškarci vole šetati, kakve bi rado oženili a od kakvih pobjegli što dalje ih noge nose?

Muško-ženski razgovor - Centar-zdravlja.net

U ovom ćemo članku pokušati riješiti ovo teško pitanje. Svaki čovjek je individualan i u skladu s tim, svog životnog pratioca bira na različite načine. Međutim, postoje neki šabloni, po kojima muškarci biraju ženu i po kojima ih odbijaju.  prneosi pult24

Mnoge žene misle da se muškarci više vole zabavljati s raskalašenim ženama a oženiti se sramežljivim ženama, što nije uvijek slučaj. Postoje tipovi žena od kojih muškarci najčešće bježe. Evo nekih od njih: “Tračara”: Konstantno komentarisanje i ogovaranje drugih ljudi muškarcu ne prija, on ne želi kasnije da ispašta zbog vašeg dugačkog jezika. 

“Lady Boss”: Snažne i dominantne žene plaše muškarce.”Sumnjičava ljubomorna žena.” Nerazumna ljubomora unosi u život muškarca nepotrebnu frku i razdražljivost. Muškarac želi ženu pored koje će mu biti ugodno i mirno. “Majčina kćerka”: 

Takva žena govori svojoj majci apsolutno sve vezano za svog muškarca, to izluđuje svakoga. I poslednje. “Muškarače” – muškarcima obično treba nježna žena koju će zaštititi. To su tipovi žena od koje će najvjerovatnije pobjeći. Da bi muškarac zaprosio ženu, ona ne mora biti savršena.

Jer će prije ili kasnije ovu masku morati skinuti i onda zašto se pretvarati? Muškarci ne biraju idealne, već voljene osobe. Budite svoji i neko će se sigurno zaljubiti u vašu ličnost! Autor: porodični psiholog Aleksej Ivanovič Golev.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh