Svaštara

Oženio je muškarca, pa dobio kćerku sa najboljom drugaricom: Život pjevača ne prestaje da intrigira

Svoje ženstveno izdanje zamijenio apsolutno muževnim izgledom

Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, bugarski pjevač pop – folk i čalga muzike, od početka svoje karijere je prolazio kroz brojne transformacije, te se predstavljao javnosti kao transvestit i homoseksualac. Međutim, situacija je sada drugačija, a svoje ženstveno izdanje zamijenio apsolutno muževnim izgledom.

Azis nikada nije krio svoje seksualno opredjeljenje i javno je pokazivao svoje emotivne partnere. Prije skoro 15 godina stupio je u vezu sa Nikijem Kitaecom, a u oktobru 2006. godine su se i vjenčali, a ovaj njihov potez šokirao je tradicionalni Balkan. Njhov brak nije bio legalan, jer bugarski zakon, ne podržava istopolne brakove.

Na OVOM LINKU saznajte kada je dobio kćerku sa najboljom drugaricom, a ove godine postao je otac po drugi put. Pogledajte fotografije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh