Svaštara

24. NOVEMBRA DOBRO OTVORITE OČI DA NE PROPUSTITE ŠANSU: Narednih 28 dana su ključ za sreću

Spremite se na promene, 24. novembra desiće se važan astrološki aspekt – mlad Mesec u znaku Škorpije. Naši skriveni strahovi će biti razotkriveni, tajne emocije izlaze na videlo i menjaju nam zacrtanu putanju.

Ovaj aspekt traje narednih 28. dana, a evo šta svaki znak horoskopa može da očekuje u ovom periodu…
Ovan

Za Ovna ovaj mlad Mesec neće biti baš lak. Mogući su problemi vezano za partnerovu finansijsku situaciju ili nasledstvo. Tokom ovog perioda možete da budete posebno emotivni, ali ne treba da se plašite. Ovo vreme će biti dobro za rešavanje nekih ličnih konflikata. Ako imate potrebu, slobodno potražite pomoć specijaliste.
Bik

Bika očekuje bura u vezi. Moguće je da će biti naglašen osećaj nepoverenja prema partneru, ljubomora i ogorčenost. Vreme je za iskren razgovor i da jedno drugom otkrijete sve što vas muči i koje sumnje vas more. Ako već dugo planirate da počnete da trenirate – samo napred, zvezde daju zeleno svetlo!
Blizanci

Blizanci tokom mladog Meseca treba da vode računa o zdravlju. Ako već duže vreme odlažete odlazak kod zubara ili planirani pregled, sad je pravi trenutak. Na poslu vas očekuje blokada, držite se svoje ustaljene rutine. U naredne četiri nedelje možete da podignete kredit, zvezde odobravaju ovaj potez. Ali dobro razmislite da li vam je zaista potrebno.
Rak

Rakovi će tokom ovog perioda naići na nesporazume sa svojom decom. Pokušajte da ostanete mirni i pružite im podršku i nežnost. Ako ste planirali da zatrudnite, bolje je da odložite za sledeći mesec. Ovo vreme je odlično za kreativne poslove i umetnost, ako imate tu “crtu” u sebi – samo napred!
Lav

Lavovi će imati napet odnos sa majkom. Kada Mesec izađe iz znaka Škorpije, shvatićete da je sukob bio bespotreban. Ovog meseca će vam biti teško da ostanete smireni, vaše raspoloženje će uticati na druge. Meditacija i fizičke vežbe bi mogle da vam pomognu da pronađete ravnotežu.
Devica

Device će verovatno ući u sukob sa mlađim rođacima – braćom ili sestrama. Nije loše da sve što vam smeta iznesete na videlo, kad raščistite probleme lakše ćete disati i vi i oni. Mogući su i sukobi sa komšijama. Nevolje koje ćete iskusiti u ovom periodu su samo privremene. Uskoro sve kreće uzlaznom putanjom.
Vaga

Vage ovog meseca će se jedva suzdržati kad je u pitanju hrana. Apetiti im je pojačan na maksimum, nije isključeno da će kasnije mučiti muku sa viškom kilograma. Takođe, savet je da se ne upuštaju u nepromišljenje kupovine. Mesec vas provocira da trošite, a ako se prepustite porivu, najverovatnije ćete biti razočarani onim što ste kupili.
Škorpija

Mlad Mesec biće najznačajniji za Škorpije. Sledeće četiri nedelje se fokusirajte na sebe – učite, vežbajte, negujte neke svoje hobije i veštine, a zvezde vas podržavaju i ako želite da unesete izmene u svoj fizički izgled. Vreme je da zablistate! Ipak, nemojte da zanemarite partnera, prolazi kroz težak period i potrebna mu je vaša podrška. 
Strelac

Strelčevima je tokom ovog perioda naglašena duhovnost. Želite samoću i tišinu, vreme je da preispitate neke svoje stavove i poglede na svet. Odbacite sve staro što vas blokira u napretku i posvetite se budućnosti. Moguća su putovanja i selidbe. Ali kako ovakve odluke donosite na osnovu emocija, možda bi trebalo da ih ostavite da se još malo “krčkaju”.
Jarac

Jarčeve očekuje konfliktna situacija sa prijateljem. Svima su emocije prenaglašene, pazite se da ne kažete nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti. Moguća su dva ishoda – ili ćete shvatiti da je ipak reč o dobrim namerama ili ćete se razići. Budite oprezni kako se obraćate nadređenima, nije najbolje vreme da zahtevate povišicu.
Vodolija

Mlad Mesec pada u kuću karijere i društvenog života Vodolije. Moguće je da ćete čuti neke neprijatne vesti vezane za posao. Bićete pogođeni do te mere da nije isključeno i da ćete dati otkaz. Savet zvezda je da napravite pauzu par dana, dobro se odmorite i o svemu razmislite. Rešenje problema bi moglo da vas iznenadi.
Ribe

Ribe bi mogle da imaju ozbiljan sukob sa nekom starijom osobom, možda nadređenom. Mlad Mesec će proći, ali će napetost u komunikaciji ostati, pa pokušajte da ne raspirujete vatru. Tokom ovog perioda mogući su dobici u igrama na sreću, ali ne zanosite se da od ovakvih “izleta” možete da živite. Ako ste planirali put, bolje ga odložite. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh