Svaštara

Danski model s petim suprugom dobila dijete u 55. godini: Muž joj bio Stallone

Danski model Brigitte Nielsen uživala je s malom obitelji na plaži u Marbelli u Španjolskoj. Djevojčicu je kasno rodila, a otkrila je i zanimljive detalje braka s 15 godina mlađim suprugom.

Brigitte Nielsen - N1

Danski model Brigitte Nielsen uživala je sa svojom malom obitelji na plaži u Marbelli u Španjolskoj. Obitelj je bezbrižno upijala sunčeve zrake i rashladila se u moru, a 59-godišnja Brigitte odjenula je jednodijelni crni kupaći kostim. Svoje nesavršenosti koje dolaze s godinama sakrila je ogrtačem.

Glumica je 2018. šokirala javnost objavivši da je trudna i mnogi su je zbog toga osuđivali. Komentirali su da je rodila vlastito unuče i da će joj biti teško u 70-ima voditi brigu o tinejdžeru. Rodila je kćerkicu u 55. godini života, a brak s 15 godina mlađim televizijskim producentom Mattijom Dessijem joj je peti. Dankinja je poznata po ulozi u filmovima “Crvena Sonja” i “Rocky VI”, a akcijski junak Sylvester Stallone bivši joj je suprug.

Nielsen je pokušavala zatrudnjeti više od 10 godina, a Fridu je rodila zahvaljujući oplodnji in vitro.

“Medicinski potpomognuta oplodnja za mene je bila dug put. Želim dati do znanja ženama da je sve moguće, ali da moraju biti i realne. Bilo je tu jako puno razočaranja”, ispričala je.

Brigitte je glumačku karijeru započela u filmu ”Crvena Sonja” s Arnoldom Schwarzeneggerom, s kojim je imala kratku aferu. Ubrzo nakon prekida s njim upoznala je 17 godina starijeg Sylvestera Stallonea i udala se za njega 1985.

Kasnije je otkrila detalje o njihovu braku, koji je trajao tek dvije godine, i ispričala da je Stallonea osvojila na setu filma “Kobra” jer mu je poslala golišave fotografije u hotel. Njihova je sreća kratko trajala nakon svadbe.

“Dan nakon vjenčanja Sylvester se u potpunosti promijenio. Postala sam mu svojina, poput auta. Bilo je to grozno”, rekla je svojedobno.

Raspričala se i o njegovim seksualnim vještinama.

“Nije bio dobar ni u krevetu! Bio je poput zečića”, istaknula je. Nielsen s prvim mužem, skladateljem Kasperom Windingom, ima sina Juliana.

Dankinja je s četvrtim suprugom, švicarskim glumcem Raoulom Meyerom, dobila sinove Raoula Ayrtona i Douglasa Aarona. Usto, ima sina Killiana Marcusa s bivšim zaručnikom, nekadašnjim igračem američkog nogometa Markom Gatineauom.

Uz manekensku karijeru Brigitte se bavila i glumom, pa je poznata po svojoj ulozi u filmu “Policajac s Beverly Hillsa” s Eddijem Murpheyjem, a pojavila se i u spotu Michaela Jackosna “Liberian Girl”. prneosi N1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh